1xbet casa de pariuri cu cele mai multe licente locale

1xbet casa de pariuri cu cele mai multe licente locale

Licentiatii de jocuri de noroc online din tara noastra includ acum si 1xBet, care ar putea avea dificultati in sensibilizarea marcii locale, sub noile restrictii de publicitate ale pietei.

Luni, organismul de reglementare ONJN  din tara noastra a emis noua sa lista oficiala de concesionari de jocuri de noroc online care au primit aprobarea de a functiona pana la 31 decembrie 2022. Lista include 66 de companii, plus alte patru ale caror operatiuni se confrunta. anumite restrictii.

Romania a deschis ultimul derby de licenta de jocuri de noroc online in ianuarie 2018, iar guvernul initial se astepta sa emita pana la 120 de permise. Licentele poarta un pret de 200 de milioane EUR, iar guvernul spera initial sa stranga semnificativ mai mult decat 13,2 milioane de euro pe care il va realiza din numarul real de permise emise.

Lista completa include noi sosiri, cum ar fi unibet, gigantul de pariuri online autorizat Malta si Curacao, care a optat pentru urmarirea unei licente de jocuri de noroc online din Marea Britanie in mai. Aparent, farmecele tarii noastre s-au dovedit mai atragatoare.

De asemenea, calificativul a fost 1xBet, operatorul rus a carui operatiune licentiata de Curacao a incercat sa incheie un parteneriat de pariuri international cu liga de fotbal I din Romania in 2017, doar pentru ca guvernul Romanian sa acorde acordul din cauza lipsei de 1xBet a unei licente locale.

Este demn de remarcat faptul ca noile licentiate din Romania au depus cererile inainte ca guvernul sa impuna noile restrictii draconice asupra publicitatii si sponsorizarii jocurilor de noroc, pe langa taxele de drumetie atat pentru operatiunile de jocuri de noroc online, cat si pentru terenuri. Insa piata Romaniei ramane pe locul doi doar in Marea Britanie din punct de vedere al veniturilor, asa ca va fi interesant de vazut daca noii licentiati urmeaza planurile initiale.

Modificarile politicii ar fi putut contribui la cele 10 companii care fie au respins cererile, fie au optat pentru retragerea interesului lor pe piata online a Italiei. Printre acesti pretinsi spurn s-au numarat operatorul francez Betclic Everest Group si parintele lui Spintastic Piper Ltd.

Cele patru companii care au primit noi licente cu anumite restrictii au fost Scommettendo srl, Spati srl, Sogno di Tolosa Ltd si Betium parent Universal Solutions srl. Sogno di Tolosa opereaza Betn1, care a fost prinsa in una dintre sondele aparent interminabile ale operatorilor autorizati din Malta, dar in cele din urma a eliminat suspiciunea.

ONJN nu a specificat public ce conditii suplimentare s-ar aplica celor patru licentiati cu restrictii si nici ce au facut pentru a merita o lesa mai scurta. ONJN a spus ca va comunica aceste detalii fiecarei companii in mod privat.

Accesibil si pentru jucatorii francezi, acest site de pariuri online functioneaza legal pe baza unei licente emise de autoritatile de jocuri Curacao. Fara a utiliza VPN si cu informatiile dvs. reale, puteti sa va inregistrati pe 1xbet si sa va bucurati de oferta in ansamblu si sa pariati pe o varietate incredibila de sport la cele mai bune cote de pe piata.

Insula Curacao este situata in sudul Marii Caraibelor, la aproximativ 40 de mile de coasta Venezuelei. Constituent al Regatului Olandei, este cel mai mare din teritoriile olandeze de peste mari si are o populatie de aproape 150.000 de oameni.

Pe langa faptul ca este situata intr-un paradis literal, a fost un hub de servicii financiare inca din 1828, cand Banca Centrala Curacao si Sint Maarten au devenit cea mai veche banca centrala din emisfera occidentala.

Astazi sistemul sau juridic sustine o serie de structuri corporative si, desi este considerat un „paradis fiscal”, respecta Codul de conduita al UE impotriva practicilor fiscale daunatoare

Curaçao ofera Licenta / Sublicenta de joc Curaçao din 1996, facand din Curaçao una dintre primele jurisdictii care reglementeaza jocurile de noroc online din lume.

Jocurile online sunt o activitate de afaceri legitima in Curacao, cu conditia ca Compania de Jocuri Online sa obtina licente corespunzatoare (sublicenta). Legislatia jocurilor online a fost creata pentru prima data in 1993, cand insulele erau inca Antilele Olandeze.
Cerintele de baza sunt:

Certificat de autorizare a politiei / certificat fara antecedente penale;
Copii certificate de pasaport * (paginile cu fotografie si semnatura);

Copie originala sau certificata a unei facturi de utilitate;
Referinta bancherului original (relatia trebuie sa fie mai lunga de 2 ani)
Scrisoarea profesionala originala de la un contabil sau avocat (relatia trebuie sa fie mai lunga de 2 ani);

CV / CV;
Detalii despre software, inclusiv copie (de) acorduri software si / sau certificare terta parte a aplicatiei RNG si corectitudinea acesteia (daca este cazul);
Dovada proprietatii domeniului;
Copii de Termeni si conditii care trebuie sa includa politica de jocuri minore, politicile de joc responsabile si politicile AML.

Documentele mentionate anterior sunt solicitate de la fiecare persoana autorizata, ofiter, director, actionar, proprietar benefic si beneficiar final.

NOTA – Toate documentele trebuie sa fie in limba engleza si datate cu cel mult 30 de zile.

In cazul in care documentele nu sunt in engleza, sunt necesare traduceri engleze certificate.

Pachetul nostru complet de licente pentru jocuri Curacao la cheie pentru operatorii de afaceri de jocuri online cu licenta de la Curaçao include tot ce ai nevoie pentru a-ti face afacerea de iGaming.