BetWinner o alegere excelenta atat pentru jucatorii de cazino

Functionand in conformitate cu legile Curacao, BetWinner sustine ca este „cel mai bun site de pariuri sportive din tarile CSI”. Promoveaza in principal pariorilor din Kazahstan, Moldova si Rusia, printre altele. Dar veti descoperi ca jucatorii din afara acestor regiuni pot crea si un cont. Cu toate acestea, exceptiile de la aceasta regula sunt 25 de tari care includ Marea Britanie si SUA.

Desi isi promoveaza mai ales casa de pariuri online, sectiunea Cazinou BetWinner are partea sa de evaluari corecte printre recenziile cazinourilor online. Centrul de jocuri se mandreste cu o varietate de jocuri si metode de plata, facand experiente de joc pentru tot felul de jucatori distractive si fara probleme. Aflati in aceasta recenzie BetWinner daca ofertele sunt caracteristicile pe care le cautati intr-un cazinou online.

Centrul de jocuri sustine ca ofera promotii care va vor face experienta de joc mai plina de satisfactii. Vedeti mai jos ofertele BetWinner.

Cand creati un cont la BetWinner, sunteti automat eligibil pentru bonusul pentru primul depozit. Tot ce trebuie sa faceti este sa va completati contul cu cel putin 1 € pentru a activa afacerea.

Totusi, acest bonus este disponibil numai in sectiunea Sporturi si exista o cerinta de pariere de cinci ori la pariurile pe acumulator. Cazinoul afirma ca fiecare pariu pe acumulator trebuie sa contina trei sau mai multe evenimente. In plus, cel putin trei evenimente din cadrul acumulatorului trebuie sa aiba cote de 1,4 sau mai mari.

O crestere suplimentara a fondurilor este in joc daca v-ati incarcat contul folosind Astropay, Jeton sau Paykasa. Procedand astfel, veti primi un bonus de depozit de 25%. La fel ca in bonusul pentru primul depozit, aceasta oferta vine cu o cerinta de pariere de pana la cinci ori la pariurile pe acumulator cu trei evenimente care au cote 1,4 sau mai mari. In plus, retineti ca puteti utiliza aceasta oferta doar o data la 24 de ore.

In fiecare joi, BetWinner ofera un bonus de depozit de 100% pentru reincarcari de 10 EUR sau mai mult. Cea mai mare suma pe care o puteti obtine din aceasta oferta este de 100 EUR. Pentru a valorifica bonusul, trebuie sa pariati suma de trei ori in pariuri pe acumulator cu trei evenimente care au cel putin 1,4 cote. Nu uitati sa stergeti acesti termeni in termen de 24 de ore. Nerespectarea acestui lucru va anula bonusul si castigurile dvs. din acesta.

Nu veti gasi bonusuri de depunere pe BetWinners. Dar pentru o lovitura mai mare la castigarea de recompense, va puteti alatura loteriei zilnice si a turneelor ​​obisnuite cu sloturi. In afara de recompensele in numerar, recompensele pentru gadgeturi sunt de asemenea disponibile.